Tilføj job

​Jobmarkedet på Forsikringsforeningens hjemmeside indeholder automatiske feeds fra Jobindex. Det er også muligt for medlemmer af Forsikringsforeningen at indsende egne jobopslag.

Alle stillingsopslag med relevans for forsikringsbranchen og Forsikringsforeningens medlemmer lægges gratis op på Forsikringsforeningens hjemmeside, så længe følgende formkrav er opfyldt:

1. Stillingsopslaget indeholder en ansøgningsfrist
  2. Stillingsopslaget indeholder kontaktinformation
  3. Stillingsopslaget fremsendes som PDF dokument eller link til ekstern hjemmeside.

Stillingsopslaget fjernes igen ved førstkommende opdatering af hjemmesiden efter ansøgningsfristens udløb.

Send jobopslag til: als@forsikringogpension.dk

Bemærk, at Forsikringsforeningen ikke er ansvarlig for indhold i de stillingsopslag, der vises på siden. Alle forespørgsler til specifikke jobs bedes rettet til den kontaktperson, der er nævnt i opslaget.