Vurdering af terrortruslen mod Danmark

Terrortruslen mod Danmark er fortsat alvorlig. Det betyder, at der er personer, som har intention om og kapacitet til at begå terrorangreb i Danmark. Angreb kan finde sted, uden at der på forhånd foreligger efterretningsmæssige indikationer herpå. Risikoen for at blive offer for et terrorangreb i Danmark er dog fortsat begrænset.

Sådan lyder nogle af konklusionerne fra Center for Terroranalyse’s (CTA) seneste Vurdering af terrortruslen mod Danmark (VTD), som udkom tidligere på året.

Vi har derfor inviteret Søren Jensen, Chef for CTA, til at holde et oplæg for Forsikringsforeningens medlemmer om den aktuelle terrortrussel mod Danmark.

Dato og tidspunkt:
22. november 2016 kl. 17.00 til ca. 18:30

Forsikringsforeningen byder på kaffe og kage, snacks og et glas vin fra kl. 16:30.

Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900  Hellerup

Tilmelding sker ved at klikke på link i invitation sendt ud i særskilt mail til hver enkelt medlem.

Bemærk
Der er mulighed for at tage et par kolleger med, også selv om de ikke er medlem af Forsikringsforeningen. Husk blot, at du skal tilmelde dem, når du tilmelder dig selv.