Fremtidens detailhandel og rundvisning på Børsen

Går du i en tøjbutik, når du skal have nyt tøj – eller klikker du dig frem til din nye garderobe? Mange af os gør nok det sidste, og det giver jo detailhandlen en stor udfordring – og dermed også forsikringsselskaberne.

Kom og hør et spændende foredrag om, hvordan detailhandlen ser på fremtiden. Og når vi nu er på Børsen – så slutter vi af med en rundvisning i den fascinerence bygning.

Undervejs er Forsikringsforeningen vært ved en forfriskning.

Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 16-18.30.

Arrangementet holdes hos Dansk Erhverv på Børsen, Slotsholmsgade 1A. Mødested: I receptionen.

Hvem kan deltage?

Både medlemmer af Forskringsforeningen og ikke-medlemmer kan deltage gratis i dette arrangement.

Klik her for at tilmelde dig senest den 7. oktober 2019 kl. 12. Arrangementet har et begrænset antal deltagere - 30 personer. Tilmelding sker efter "først til mølle" princippet.

Vi opretter en venteliste, hvis arrangementet bliver udsolgt. Du bliver automatisk skrevet på ventelisten, hvis du tilmelder dig, når alle pladser er optaget. Hvis du bliver forhindret, så afmeld dig derfor venligst via link i din tilmeldingsbekræftelse - eller send en mail til forsikringsforeningen@forsikringogpension.dk.