Storbranden i Dehns Palæ

Spændende rundvisning og fortælling om storbranden i Dehns Palæ

Der har gennem årene været stor interesse for branden i Dehns Palæ i maj 2010 - og ikke mindst for genopbygningen af palæet, som er sket i tæt samarbejde med Tryg. Dehn’s Palæ er en fredet bygning opført i midten af 1700 tallet og ejes af Apotekerforeningen.

Kom og få en rundvisning på Dehns palæ, og hør storskadetaksator Rene Stougaard fra Tryg fortælle om genopbygningen af den spektakulære bygning og de særlige forhold, der er ved genopførsel af en fredet ejendom.

Forsikringsforeningen byder på en kop kaffe/the eller en vand.

Dato og tid:

Onsdag den 28. november 2018 kl. 16.30-18.30.

Sted:

Arrangementet holdes hos Apotekerforeningen, Bredgade 54, 1260 Kbh K. Du skal henvende dig i receptionen.

Tilmelding:

Er du medlem af Forsikringsforeningen, og har du lyst til at få stillet din nysgerrighed, så tilmeld dig her - eller via den personlige invitation, som du har fået på mail.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 23. november 2018. Arrangementer har kun plads til 45 deltagere, så det er først til mølle.

Har du spørgsmål, så kontakt os her: als@forsikringogpension.dk.