Morgenmøde om Forsikringsguiden

​Forsikringsforeningen inviterer i samarbejde med FP Forum medlemmerne af Forsikringsforeningen til et morgenmøde.

Mødet finder sted den 4. december 2014 kl. 08.30-09.30 hos Forsikring & Pension. Fra kl. 08.30-08.45 er der morgenmad.

Forsikring & Pension har lanceret en ny version af Forsikringsguiden. Guiden har fået nye funktionaliteter og et helt nyt design. Resultatet er en stærkt forbedret brugervenlighed

Den nye Forsikringsguide sammenligner selskabernes forsikringer på både pris og dækning. Guiden indeholder således en rating af de mest almindelige forbrugerforsikringer.

Samtidig gør Forsikringsguiden det enkelt for forbrugeren at gå direkte fra guiden til et selskab efter eget valg. Forsikringsguiden får dermed træk, der ellers forbindes med salgskanaler.

Vicedirektør Carsten Andersen og konsulent Nanna Dalsgaard Wilkens fortæller om arbejdet med at revidere Forsikringsguiden.

Kom og hør om overvejelserne bag guiden, om de strategiske valg, der er truffet og om regler for selskabernes adfærd på guiden.

Samtidig vil vi præsentere den nye version af Forsikringsguiden.