Medlemsmøde om det nye forsikringsdistributionsdirektiv (IDD)

Forsikring & Pension og Forsikringsforeningen afholder den 16. marts 2016 kl. 15.00 – 17.30 et medlemsmøde med om det nye forsikringsdistributionsdirektiv (IDD). De nye EU regler for al salg af forsikringer og pensioner skal være implementeret i national ret primo 2018.

IDD er et omfattende regelsæt, som vil få betydning for en række områder bl.a. god skik, informations- og kompetencekrav, produkttilsyn og aflønning. Til baggrund er der vedlagt en general orientering om IDD.

På mødet vil Forsikring & Pension fortælle om de overordnede temaer i IDD. Derudover vil der være et oplæg fra Finanstilsynet om tilsynets implementeringsplaner. Endelig vil Insurance Europe give et indblik i trends på forbrugerområdet for forsikringer & pensioner i EU. Efter mødet vil der være netværks-drinks fra kl. 17.30 til ca. kl. 18.30.

Medlemsmødet afholdes hos Forsikring & Pension, Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup.

Frist for tilmelding er onsdag den 9. marts 2016.