Hele branchens uddannelsessted

​Forsikringsforeningen inviterer til medlemsmøde den 25. september 2014

Vi har inviteret

adm. direktør Torben Holme Nielsen og uddannelsespolitisk chef Bjarne Dyrberg, Forsikringsakademiet

til at komme og fortælle om, hvordan FOAK sætter standarden for, hvad medarbejderne i skade-/liv-/pension- og forsikringsmæglerselskaberne skal kunne indenfor administration, kundebetjening, service, rådgivning og behovsafdækning.  Indenfor brede fagområder som pensionsrådgivning, salg, skadesbehandling, underwriting, m.v.

Selskabernes behov for medarbejdernes kunnen ændrer sig i takt med forandringer og udviklinger på markedet, blandt kunderne og medarbejderne. FOAK skal kontinuerligt ajourføre, opdatere og nyudvikle uddannelsernes indhold og læringsmetoder i takt hermed. Sådan at uddannelserne altid er skarpe, relevante og tidssvarende.

Emner de 2 indlægsholdere vil berøre er

• Forsikringsakademiet <-> Rungstedgaard
  • Ændring i marked <-> Ændring i uddannelser
  • Nye måder at lære på