Besøg SSG i Herlev

Hvad sker der, når skadesservicefirmaerne rykker ud efter en brand eller vandskade? Hvad sker der med de genstande, som medtages? Hvilke udfordringer skal der tages højde for i en affugtningssituation?

Alt det og meget mere kan du blive klogere på, når Forsikringsforeningen i samarbejde med SSG inviterer til rundvisning hos SSG i Herlev den 20. august 2019. Her har du mulighed for at komme bag scenen og se, hvad SSG kan hjælpe med i en skadesituation. Så gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få et indblik i, hvordan skadet løsøre bliver håndteret, og hvilke specialteknikker SSG bruger ved affugtning af gulve.

Forsikringsforeningen byder på en sandwich ved arrangementet.

16.30 Ankomst og velkomst ved Forsikringsforeningen
16.45 Kort om SSG og skadeserviceudviklingen (og sandwich)
17.00 Rundvisning i to hold:
         Hold 1: Hvordan håndteres skadet løsøre?
         Besigtigelse af løsøre vaskelinje og opmagasinering
          Hold 2: Hvordan affugtes hårde gulve uden ophugning?
         Besigtigelse af styret Varme Udtørring opstilling og en vagtbil.
17.30 Hold skifte
18.00 Opsamling og tak for i dag

Arrangementet holdes hos SSG, Knapholm 4, 2730 Herlev.

Tilmeldingsfristen er den 13. august 2019. Klik her for at tilmelde dig. Arrangementet har kun plads til 50 deltagere, så det er først til mølle.

Har du spørsmål til arrangementet, kan du kontakte Anja Lintrup Sørensen på mail als@forsikringogpension.dk (bemærk, der er ferie i uge 29-31).